top of page

AKTIVNOSTI.

Ove godine spremili smo vam odlične aktivnosti za koje se trebate prijaviti kako biste uživali u njima, uz kupljenu ulaznicu (na prijavi će trebati upisati broj ulaznice). Čitaj dalje!

KVIZ

petak, 1. 3. oko 20:30 - 22:00

"Putnički kviz" osmislila je i vodit će Morana Zibar. Poznata lovkinja zabavljat će vas u svojoj ulozi kviznog MC-a i nesmiljeno provjeravati vaše znanje. Kviz se igra u ekipama do 4 člana, jedini preduvjet je da imate kupljenu ulaznicu. Možete igrati sami ili se povezati s nekim u tim. Prve tri ekipe osvajaju nagrade naših sponzora - pokažite svima da se znanje isplati! :)

FOREST BATHING

nedjelja 3. 3. 10:00 - 11:30

Šumsku kupku (eng. Forest bathing, jap. Shinrin-yoku) organizira i vodi Danijela Medaković u nedjelju 3. 3. na Jarunu ili Maksimiru. To je aktivnost koja za cilj nema nikakav cilj nego nam dozvoljava svjestan boravku u trenutku u skladu s prirodom i uronjeni u prirodu. Pojam šumske kupke je 1980-tih skovao japanski liječnik i znanstvenik Qing Li koji je svojim istraživanjima koja traju i danas potvrdio kako i zašto se osjećamo puno bolje nakon boravka u šumi. Boravak u šumi, povećava razinu NK stanica, takozvanih prirodnih ubojica koje su odgovorne za prepoznavanje i uklanjanje zaraženih i abnormalnih stanica, uključujući i stanice raka te na taj način jača naš imunološki sustav. Također, na mentalnom planu boravak u prirodi, okruženje mira i spokoja te zvukova prirode umiruje naš živčani sustav, doprinosi općem osjećaju mira, opušta i smanjuje. Vrijeme koje je potrebno provesti u šumi da bi ovaj efekt bio vidljiv je do 120 minuta tjedno, a dobrobiti šumske kupke tijelo pohranjuje 7 dana.
Sam proces je vrlo opuštajuć. Kroz nekoliko aktivnosti povezivanja s prirodom koje uključuju lagani hod po ravnom terenu, usmjeravanje pažnje na
određena čuvstva i senzacije te vrijeme i prostor za osobnu refleksiju i usporavanje osjetiti ćemo sve njene dobrobiti. Pridruži nam se na šumskoj kupci jer Forest je For-rest.      
*u slučaju ružnog vremena, aktivnost će biti otkazana.

PORTRET

za vrijeme konferencije

Ako rezerviraš svoj termin na vrijeme, dobiti ćeš predivnu uspemenu u vidu svog (brzinskog) portreta kojeg će naslikati Kristinka Lazar, portretna umjetnica & autorica prvog hrvatskog Dnevnika (iz) Snova koja uživa stvarati personalizirane ilustracije na osnovu slika s putovanja svojih klijenata.

SVa mjesta su popunjena
bottom of page